Wijnmakers online Meet&Greet ‘Marc Kent'(29 april)

43,50

Het is alweer even geleden dat we je in ons Proeflokaal mee mochten nemen op ontdekkingstocht langs de mooiste wijngaarden met onze prachtige wijnen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we de deuren van de wijnhuiskamer van Leiden weer voor jullie mogen openen.

In de tussentijd hebben wij niet stil gezeten zoals jullie op onze sociale media hebben kunnen zien, maar is het nu echt tijd voor iets gaafs: wij gaan jullie meenemen voorstellen aan de mensen áchter de wijnen. Want wie kan je nog meer vertellen dan wij over de wijnen die wij schenken? Juist, de mensen die de wijnen met liefde en passie maken!

In de tweede editie van onze Winemakers Meet & Greet stellen we je graag voor aan Marc Kent, eigenaar en wijnmaker van Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika. Boekenhoutskloof, o.a. bekend van de Chocolate Block, werd al eens door Platter’s uitgeroepen tot “Winery of the Year” in 2012, maar kreeg deze titel voor de tweede keer in 2020! Volgens Platter’s heeft Boekenhoutskloof een uitgebreid portfolio van uitstekende wijnen op alle prijsniveaus en scoren zij jaar op jaar hoog in de beoordelingen.

Hiernaast gaan we ook aan de slag met de estate wijnen van Boekenhoutskloof, Cap Maritime, het nieuwste project van Marc Kent met een kleine wijngaard in de Upper Hemel en Aarde Valley en zijn toegankelijke blends van de Wolftrap serie.

Sluit jij bij ons aan voor deze digitale wijnreis op donderdag 29 april om 20:00? Je kunt jouw Marc Kent Meet & Greet pakket, bestaande uit 7 verschillende wijnen in proefsamples van het wijnhuis, een aromawiel en voldoende proefformulieren, bij ons bestellen tot en met 20 april voor €43,50 excl. verzendkosten (buiten Leiden e.o.)*.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via wijncursus@proeflokaal1574.nl 

Let op: De  meeting zal in het Engels zijn. Een zoom-uitnodiging voor de proeverij ontvangt u later per mail. De pakketten worden 26 april verzonden en zijn op 27, 28 en 29 april op te halen bij Proeflokaal 1574 in Leiden. Omdat ons systeem het vereist, moet u bij bestelling wel een tijd/datum invoeren maar wij zullen hier niet naar kijken.
The meeting willl be in english. You’ll receive a zoom invitation later through email. Because our ordering system requires it, you’ll have to fill in a date and time for sending/pickup but all packages will be sent on april the 26th and will be able for pickup on april the 27th, 28th and 29th.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Categorie:

Beschrijving

Online wijnproeverij + meet & greet met wijnmaker Marc Kent van Boekenhoutskloof, op donderdag 29 april (20:00)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnmakers online Meet&Greet ‘Marc Kent'(29 april)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de bovenkant