Thuislokaal

Bestel hier alvast uw exemplaar van ‘Wijnfestijn’, het gloednieuwe boek van onze eigen Maarten van den Dries over wijn & spijs.

Thuislokaal 1574 Leiden

Momenteel is onze webshop alleen geopend voor het wijnfestijn boek en giftcards. Graag tot snel in de wijnbar!

Succesvol nu ook voor u thuis

Dat passie ervoor zorgt dat je succesvol bent in wat je doet, blijkt wel uit de vele aandacht en gasten die wij elke week mogen ontvangen in Proeflokaal 1574. Zeker toen wij uit een selectie van ca. 350 wijnbarren de tweede wijnbar van Nederland werden en de beste van Zuid Holland  in Januari 2020! Mogen wij dagelijks nieuwe gasten uit heel Nederland in onze “Wijnhuiskamer van Leyden” ontvangen.

Echter omdat de ruimte beperkt is in ons proeflokaal en het huidige Corona virus er voor zorgt dat wij met het proeflokaal gesloten zijn, gaan we ervoor  zorgen dat u ook thuis kan gaan genieten van de wijnen en de wijn- spijs combinaties die wij u  al 1,5 jaar dagelijks bieden in proeflokaal 1574, later dit jaar zal ook  Maarten zijn nieuwe boek “wijnfestijn, het feest van wijn en eten”verschijnen zodat u lekker thuis op de bank  kan genieten van de mooiste wijn- spijs combinaties. Dit alles om de Leidenaren te laten genieten van de Bourgondische lifestyle die wij graag uitdragen, thuis in hun  veilige en vertrouwde omgeving.

Categorieën

Bezorgen / Afhalen

Voorlopig is onze winkel gesloten, maar bent u uiteraard gewoon welkom in de wijnbar!

Beoordeling

Ons team zou het enorm waarderen als u i.i.g. de persoonlijke favo’s een waardering geeft! (Dit kan bij elk product onderaan de pagina) We doen echt geen wedstrijdje ofzo hoor… 🤣