Ons verhaal

Ons verhaal is een verhaal van passie, vriendschap en ondernemersgeest. De afgelopen jaren  hebben wij (Lambert, Rogier en Maarten) veel wijnreizen gemaakt door Europa. Tijdens deze reizen kwam onze gezamenlijke passie voor mooi eten en drinken naar boven.

Wij (Rogier en Lambert) zijn ons steeds verder gaan verdiepen in speciaal bier en hebben Lemmy’s Biercafé en Het Stadsbrouwhuis opgezet.

En ik (Maarten) houd mij al tientallen jaren bezig met alles wat met wijn te maken heeft. Het geven van cursussen, sales, wijnmarketing, proeverijen en mijn specialisme; het maken van wijn-spijscombinaties.

In november 2017 vernamen wij dat het prachtige hoekpand van Francobolli vrij zou komen en besloten wij dat op dit unieke punt met een zonovergoten terras maar eens een mooie wijnbar moest komen. Na een lang traject met de nodige ups-and-downs zijn we in april gestart met de verbouwing (en natuurlijk hebben we veel meer verbouwd dan wij oorspronkelijk van plan waren). Sinds begin juli 2018 zijn wij geopend.

Iedereen is van harte welkom! Zodat we met jullie onze passie voor de heerlijkste wijnen en mooie wijn en spijscombinaties kunnen delen in de gezelligste wijnhuiskamer van Leyden.