“De vrienden van proeflokaal 1574“

Proeflokaal 1574 is de wijnhuiskamer van Leyden. Dat is onze missie. Een horeca locatie die midden in de maatschappij staat, met focus op mensen die de mooie dingen van het leven kunnen waarderen en graag sociale contacten onderhouden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Omdat wij graag onze passie voor wijn en ondernemen met u willen delen, moet onze wijnhuiskamer de plek zijn waar mensen zich thuis voelen en waar ze ook ervaringen met elkaar kunnen delen in een informele sfeer. Want zoals een wereldleider ooit zei:

“Wijn verbindt mensen en maakt het leven mooier “

Estates

In onze huiskamer heeft u de mogelijkheid om uw eigen wijn plekje te vergaren, een zogenoemde Wijn Estate, hier zijn er precies 15,74 stuks van. Maar de timmerman heeft er stiekem 16 van gemaakt. Deze Estates zijn prominent in het proeflokaal aanwezig. Zoals het hoort bij een Estate worden deze voorzien van de naam van de eigenaar en/of bedrijfslogo. In een Estate kunt u uw favoriete wijnen opslaan. Onze specialisten zorgen ervoor dat de wijnen op de juiste temperatuur geserveerd worden, als het moment komt, dat u wilt genieten van een fles van uw eigen Estate.

Hoe werkt Het

Als ondernemer kunt u een Estate vergaren en deze vullen met wijnen uit de zeer grote wijnselectie van Proeflokaal 1574. Als Estate houder kunt u vrij beschikken over de inhoud van uw Estate.  Geen gezeur met bonnetjes en dergelijke, want de wijn heeft u al betaald en u kunt dus zorgeloos genieten. Maar niet alleen als Estate houder kunt u gebruik van maken deze luxepositie, denk ook eens aan medewerkers en/of relaties, die u extra wilt belonen of verrassen. U stuurt ons een WhatsApp op het speciale Estate o6-nummer en wij zullen u gasten met open armen ontvangen en in de watten leggen.

Aangezien wij ook open zijn met de lunch kunt u natuurlijk ook een heerlijke zakelijke lunch nuttigen. Binnen of op ons zonnige terras. Het is dan natuurlijk erg leuk dat u trots kunt vertellen, dat u een Estate houder bent van “Proeflokaal 1574 ”. Ook een zakelijke afspraak in de namiddag onder het genot van een goed glas wijn, behoort tot de mogelijkheden. Aansluitend kunt u genieten van het diner als u trek heeft gekregen.

“Vrienden van Proeflokaal 1574”

De vrienden van “Proeflokaal 1574” krijgen op geregelde basis een nieuwsbrief met allerlei activiteiten in ons Proeflokaal. Daarnaast zal er ook een maandelijkse netwerk moment zijn dat alleen bestemt is voor “De vrienden van Proeflokaal 1574 ” en hun genodigden (max 4 gasten per Estate), de zogenaamde “Geuzenborrel”.

Aanvulling Estate

Op maandelijkse basis krijgt een overzicht via de Estate WhatsApp van de inhoud van uw kluis en een aanvul advies gebaseerd op uw eerdere verbruik en het jaargetijden. Uw Estate dient wel minimaal 8 flessen te bevatten, zodat u altijd naar wens gebruik kunt maken van uw eigen Estate.

Estate Kosten

Als je lid wordt van de “vrienden van Proeflokaal 1574” en dus automatisch een Estate houder wordt, zullen wij de Estate voorzien van uw bedrijfslogo en daarnaast alle aanverwante zaken regelen die bij het Estate horen.

Wij informeren u graag persoonlijk over de eenmalige kosten en het jaarlijks lidmaatschap voor onderhoud en voor speciale activiteiten die wij gaan organiseren voor Estate houders.

Als Estate houder ga je deze vullen met wijnen uit de zeer grote wijnselectie van Proeflokaal 1574. Bij de start dient u de kluis te vullen met 18 Flessen. Als Estate houder krijg je 15,74 % korting op de wijnkaart prijzen, dit krijg je overigens op alle wijnen die je koopt voor je Estate.

Aangezien wij van mening zijn dat we geen wijnmuseum zijn, verwachten wij van onze Estate houders wel dat ze ons op geregelde basis bezoeken om, optimaal te kunnen profiteren van hun Estate houderschap want de wijn moet natuurlijk gedronken worden.

Met andere woorden bij normaal gebruik heb je binnen afzienbare tijd, je jaarlijkse bijdrage terugverdiend met alle korting. De rest van het jaar heeft u een mooi rendement op uw Wijn Estate. Iets waar menig wijnboer jaloers op is.

Interesse

Hebben we je interesse gewekt of heb je nog wat aanvullende vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via info@proeflokaal1574.nl of bel ons gerust even.